Mitsubishi Electric’ten A+++ Isınma Konforu ve Enerji Tasarrufu

Yeni Kirigamine Klimalarla -25 derecede bile maksimum konfor yaşayın

Kış aylarının dondurucu soğuklarında evimize ya da ofisimize girdiğimizde istediğimiz ilk şey sıcak ve konforlu bir ortam oluyor. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi* ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor. Az enerji ile çok iş yapan çevre dostu Yeni Kirigamine Klimalar, Comfort Plus modellerinin güçlü ısıtma performansıyla -25 dereceye varan çok soğuk havalarda bile ortamı ısıtıyor. Yeni Kirigamine Klimalar, insan kulağının neredeyse algılayamayacağı ses seviyesinde çalışarak varlığını da unutturuyor.

Soğuk bir günde hızlıca ısınmak için tek tuşa basmanız yeterli

Soğuk bir kış gününde hızlıca ısınmak istediğinizde Mitsubishi Electric Yeni Kirigamine Klimalar'ın doğrudan hava yönlendirme ayarını seçmeniz yeterli. Hava akımının çok kuvvetli veya doğrudan hissedilmesinin istenmediği durumlarda ise dolaylı hava akımı ayarı kullanılarak akımın yönünü değiştirmek de mümkün.

Toz, bakteri, virüs ve alerjenler yüzde 99 oranında etkisizleşiyor…

Kapalı ortamlarda kol gezen mikroplar kışın korkulu rüyası grip ve soğuk algınlığını hızla tetikleyerek bizleri yatağa düşürmek için çabalıyor. Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Serisi’nde bulunan Plasma Quad filtre sistemi, güçlü bir perdeye benzeyen elektriksel alanı kullanarak hava girişi boyunca ortamdaki toz, bakteri, virüs ve alerjenleri yüzde 99’a varan oranda nötralize ediyor.*

Odada kimse yoksa Kirigamine enerji tasarrufu moduna geçiyor

Kişiye özel konfor ihtiyacına önem veren Yeni Kirigamine Serisi’nde uzak noktalardaki sıcaklığı 3 boyutlu olarak ölçen ve kızıl ötesi ışınlarla tarayan 3D i-see Sensör kullanılıyor. Kirigamine, odada hiç kimse olmadığında otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçiyor ve güç tüketimi 10 dakika sonra yüzde 10, 60 dakika sonra da yüzde 20 azalıyor.

Çift kanat teknolojisi ile her yerde konfor

Yeni Kirigamine’nin çift kanat teknolojisi ile sağ ve sol kanatlarını ayrı ayrı hareket ettirerek hava akımını odanın geniş bir alanına yönlendirmek mümkün. Böylece iki farklı yerde oturan kişiye aynı anda konforlu bir ortam sağlanıyor.

** MSZ-FH 25/35VE

** Institute of Tokyo Environmental Allergy, ITEA, Inc. ve Kitasato Research Centre for Environmental Scince isimli bağımsız bilim ve araştırma kurumlarının yapmış olduğu testler sonucunda belirlenmiştir.